Za barem II #36: Kulinářský paradox

9. srpna 2012 v 2:46 | Fitli |  Vařím
Zadání ZDE

Heh, na tohle jsem expert :D. Tady na blogu to byly Nudle se vším, před měsícem jsem si na táboře dobrovolně nasypala do krupičné kaše pepř a omylem mi v půlce ešusu skončilo půl sáčku, na škole v přírodě jsem vyrobila fakt (jo, fakt) výborný paštikový dort a testovala na něm odvahu učitelů (děcka by to sežraly hned, bez ohledu na to, co v tom je) a na chleba si vždycky dávám všechno, co můžu, najednou.
Má to jenom dvě zásady: "Vařit to, co už někdo někdy uvařil není zábava," a "Když to chutná divně, dej tam víc koření."

Moje experimentování posledních dní: měla jsem málo vařícího prostoru, tudíž jsem jenom zkoušela kombinovat, co už bylo uvařeno klasickým způcobem. Snad to bude stačit.

1.) Kukuřice s marmeládou-Tohle bylo odporný, škoda marmelády i kukuřice, znechutilo mě to natolik, že už jsem tu uuřici dojedla radši bez dalších pokusů.

2.)Palačinky-Proč nevyužít jedno jídlo soutěžně hned dvakrát?
a.) Se sýrem a marmeládou. Tahle kombinae byla mnohokrát ozkoušena na chlebu. Nejlepší s plátkovým sýrem a tekutější červenou marmeládou. Tady chutě docela zanikly, obzvlášť ten sýr.

b.) S jogurtem, grankem, zázvorem, skořicí, paprikou a nějakým neidentifikovatelným žlutým kořením. Mňam. Všechny druhy koření, které máte doma, najednou ve velkém množství nikdy neškodí. Teď mě trochu mrzí, že jsem tam nedala majoránku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lemonpie Lemonpie | Web | 21. srpna 2012 v 12:00 | Reagovat

bzzz, bzzz, facebook, bzzz, pak to smaž, bzzz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama